Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

04.04.2013 Palkankorotussuositus 1,9 % elintarvikealan ylemmille

Ylemmät Toimihenkilöt YTN ja Elintarviketeollisuusliitto ETL allekirjoittivat eilen yhteisen suosituksen, jossa alan yrityksiä suositellaan antamaan ylemmille toimihenkilöille 1,9 prosentin palkankorotus 1.5.2013 alkaen.

"Uskomme, että kentällä tehty työ on avannut uusia keskusteluyhteyksiä. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen neuvotteluyhteys on löydetty", sanoo alan pääneuvottelija Jukka Siurua. Hän on yhdessä muiden neuvottelijoiden, Anneli Niemisen ja Riikka Mykkäsen sekä taustaryhmän puheenjohtajien Aku Lipsasen ja Jari Sankarin kanssa kiertänyt tapaamassa elintarvikeyritysten johtoa. "Meidän agendallamme on ollut kertoa ylempien tavoitteista ja tuoda YTN:n toimintaa tutuksi."

Ylempien toimihenkilöiden palkkakehitys elintarvikealalla viime vuonna on ollut myönteistä. "Tämä suositus noudattelee raamitasoa, ja myös toimihenkilöliiton kanssa on sovittu 1,9 prosentin kustannusvaikutuksesta", kertoi ETL:n työmarkkinajohtaja Mika Lallo.

Lisätietoja: pääneuvottelija Jukka Siurua, 0201 801 807


Ajankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

20.06.2018 YTN-data 2017 - elintarvikealan keskeisiä tutkimustuloksia

YTN-data 2017 -aineiston valossa liittojen työmarkkinatutkimuksiin syksyllä 2017 elintarvikealalta vastanneiden mediaani ... Lue lisää

Ajankohtaisten arkisto