Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

02.03.2012 Teknologiateollisuuden Hyvä työ - Pidempi työura -hanke laajenee

Teknologiateollisuuden Hyvä työ - Pidempi työura -hankkeen laajentumisvaihe on onnistuneesti käynnissä ja lisää yrityksiä otetaan mukaan! Hankkeen tavoitteena on edistää työhyvinvointia, pidentää työuria ja saada aikaan yhdessä tekemistä yrityksissä. Yhteismitalliset työkalut tekevät tuloksista vertailukelpoisia. Hanke laajentuu vuosina 2012-2013, ja tavoitteena on saada 100 uutta teknologia-alan yritystä mukaan. Laajennusvaiheessa kehitetyt työkalut ja toimintamallit levitetään teknologiateollisuuden yritysten käyttöön.

Hankkeeseen yritysten työhyvinvoinnin kehittämisen tueksi kehitetyt Tutka-työkalut ovat nyt vapaasti yritysten käytössä.

Yksilö-tutka -henkilöstökyselyllä saadaan selville yrityksenne henkilöstön työhyvinvoinnin tila. Yritys-tutka menetelmällä ideoidaan kehitystoimenpiteitä, ja niistä tärkeimmät toteutetaan. Myös aiemmin käynnistetty ja meneillään oleva kehitystyö huomioidaan.

Osallistu hankkeen asiantuntijaryhmän järjestämään valmennukseen ja tule tutustumaan Tutka-menetelmiin lisää! Voit osallistua, vaikka ette ole vielä virallisesti rekisteröityneet mukaan.

Lisätietoja ja valmennusten aikataulut:

http://www.tyohyvinvointi.info/uutiset/69-valmennukset-kaeynnistyvaet-

Lisätietoja hankkeesta:

Projektipäällikkö Tiina Hartikainen, tiina.hartikainen@teknologiateollisuus.fi, p. 050 586 2879, www.tyohyvinvointi.info

 Hyvä työ - Pidempi työura -hanke

Teknologiateollisuus ry., Metallityöväen Liitto ry., Ammattiliitto Pro ry., Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. ja Uusi Insinööriliitto UIL ry.


Ajankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.


Ajankohtaisten arkisto