Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

14.06.2011 Energia-alalla sovittiin palkankorotuksista

Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry ja Energiateollisuus ry ovat sopineet energia-alalla toimivia ylempiä toimihenkilöitä koskevista palkankorotuksista. Palkkoja korotetaan 1.9.2011 tai lähinnä sen jälkeen alkavan palkanmaksukauden alusta 2,2 prosentin yleiskorotuksella. Yrityskohtainen erä 0,8 prosenttia maksetaan myös 1.9.2011 alkaen.

Yrityskohtainen erä käytetään yritys- tai työpaikkakohtaisesti työpaikoilla palkoista päätettäessä noudatettavia menettelytapoja soveltaen. Noudatettavat menettelytavat ja yritys- tai työpaikkakohtaisesti jaettavan erän suuruus todetaan etukäteen paikallisesti työehtosopimuksen piiriin kuuluvien ylempien toimihenkilöiden tai luottamusmiehen kanssa.

Ennen erän jakamista luottamusmiehen kanssa yhdessä todetaan erän suuruus sekä jakoperusteet. Jos luottamusmies on perustellusti eri mieltä erän jakamisesta, jaetaan erä prosentuaalisena yleiskorotuksena.

Myös luottamusmiehen korvauksia korotetaan 7 prosentilla 1.9.2011 alkaen. 

Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n hallitus hyväksyi neuvottelutuloksen tiistaina 14.6.2011.

Energia-alalla työskentelee noin 2 700 ylempää toimihenkilöä.

Lisätietoja: olli.nurminen(at)ytn.fi


Ajankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

27.03.2017 PVO-Lämpövoima aloittaa yt-neuvottelut

Pohjolan Voiman tytäryhtiön PVO-Lämpövoima aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Kyse on Porin T ... Lue lisää

Ajankohtaisten arkisto