ARVOISA VASTAANOTTAJA

TP:n Yhteistoimintaryhmä järjestää seminaarin torstaina 15.3.2018 Heurekan tiedekeskuksen auditoriossa klo 10.00 - 16.00.

Aline Hoffmann, ETUI kertoo osallistumisesta osana tiedottamista ja kuulemista eri maissa sekä hallintoedustuksen ja EWC -toiminnan yhteensovittamisesta. Lisäksi kuulemme ulkoministeriön puheenvuoron aiheesta: "YK: yritykset ja ihmisoikeudet" sekä Stora Enson tavasta tehdä yhteiskuntavastuuta. Finnwatch kertoo uudesta kampanjastaan: Yritysten huolellisuusperiaate.

Tilaisuuden tavoitteena on tuoda yhteen EWC:n piirissä toimivia henkilöitä, antaa vinkkejä EWC toimintaan sekä suoda mahdollisuus keskusteluille ja kokemuksen vaihdolle. Ohjelmaan tästä

Tilaisuus on lain tarkoittamaa koulutusta EWC -toimijoille, joten ansionmenetyksistä ja matkakuluista tulee sopia ensisijaisesti työnantajan kanssa. Mikäli työnantajasi ei maksa matkakustannuksia/ansionmenetyksiä, sinun tulee ottaa yhteyttä omaan liittoosi.

TP vastaa tilaisuuden muista kustannuksista jäsenliittojensa osalta.

TP:n ulkopuolisten liittojen jäsenistä veloitamme 70 EUR/osallistuja.

Myös asiasta kiinnostuneet työnantajan edustajat ovat tervetulleita seminaariin. Toivomme, että EWC -edustajat välittävät tämän kutsun työnantajien edustajille.

Kaikki sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 28.2. mennessä Sarille sähköpostitse: sari.vaittinen@proliitto.fi. Ilmoittautuessasi mainitse konsernin nimi, oma nimesi ja liittosi/tai oletko ta:n edustaja

Heureka sijaitsee Tikkurilassa. Autoille on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Monet pitkänmatkan junat pysähtyvät Tikkurilan asemalla. Lisätietoja saat linkistä:

http://www.heureka.fi/fi/saapumisohjeet

Jos tarvitset muita lisätietoja ota yhteyttä Sariin! NÄHDÄÄN HEUREKASSA!! TERVETULOA!!

Sari Vaittinen

Senior Adviser, International Affairs

+358 50 5831469

sari.vaittinen@proliitto.fi

Trade Union Pro

Selkämerenkuja 1 A

P.O. Box 18

00181 Helsinki, Finland

Päivitetty: 04.12.2017