Kutsu EWC-seminaariin 15.3.2018

Teollisuuden palkansaajien TP ry:n  Yhteistoimintaryhmä järjestää seminaarin torstaina 15.3.2018 Heurekan tiedekeskuksen auditoriossa klo 10.00 - 16.00.

Aline Hoffmann, ETUI kertoo osallistumisesta osana tiedottamista ja kuulemista eri maissa sekä hallintoedustuksen ja EWC -toiminnan yhteensovittamisesta. Lisäksi kuulemme ulkoministeriön puheenvuoron aiheesta: "YK: yritykset ja ihmisoikeudet" sekä Stora Enson tavasta tehdä yhteiskuntavastuuta. Finnwatch kertoo uudesta kampanjastaan: Yritysten huolellisuusperiaate.

Tilaisuuden tavoitteena on tuoda yhteen EWC:n piirissä toimivia henkilöitä, antaa vinkkejä EWC toimintaan sekä suoda mahdollisuus keskusteluille ja kokemuksen vaihdolle. EWC-Ohjelma_2018.pdf  

Tilaisuus on lain tarkoittamaa koulutusta EWC -toimijoille, joten ansionmenetyksistä ja matkakuluista tulee sopia ensisijaisesti työnantajan kanssa.

Mikäli työnantajasi ei maksa matkakustannuksia /ansionmenetyksiä, sinun tulee ottaa yhteyttä omaan liittoosi.

Teollisuuden palkansaajat TP ry vastaa tilaisuuden muista kustannuksista jäsenliittojensa osalta.

TP:n ulkopuolisten liittojen jäsenistä veloitamme 70 EUR/osallistuja.

Myös asiasta kiinnostuneet työnantajan edustajat ovat tervetulleita seminaariin. Toivomme, että EWC -edustajat välittävät tämän kutsun työnantajien edustajille.

Kaikki sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 28.2. mennessä Sarille sähköpostitse: sari.vaittinen@proliitto.fi.

Ilmoittautuessasi mainitse konsernin nimi, oma nimesi ja liittosi/tai oletko ta:n edustaja

Heureka sijaitsee Tikkurilassa. Autoille on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Monet pitkänmatkan junat pysähtyvät Tikkurilan asemalla. Lisätietoja saat linkistä https://www.heureka.fi/info/saapumisohjeet/

Jos tarvitset muita lisätietoja ota yhteyttä Sariin!    

NÄHDÄÄN HEUREKASSA!! Tervetuloa!

Sari Vaittinen

Senior Adviser, International Affairs

+358 50 5831469

sari.vaittinen@proliitto.fi

Trade Union Pro

Päivitetty: 01.02.2018