TP:n Yhteistoimintaryhmän (YTR) EWC-Seminaari, Tiedekeskus Heurekan auditorio, 16.3.2017

TP:n Yhteistoimintaryhmä järjestää seminaarin torstaina 16.3.2017 Heurekan tiedekeskuksen auditoriossa klo 10.00 - 16.00.

Jonathan Hayward, Unite, UK kertoo Brexitin vaikutuksista sekä UK:n EWC -toiminnasta. Lisäksi kuullaan hallintoedustuksen ja EWC -toiminnan yhteensovittamisesta sekä hyviä käytänteitä EWC -toiminnasta.

Tilaisuuden tavoitteena on tuoda yhteen EWC:n piirissä toimivia henkilöitä, antaa vinkkejä EWC toimintaan sekä suoda mahdollisuus keskusteluille ja kokemuksen vaihdolle.Ohjelmaan tasta .

Tilaisuus on lain tarkoittamaa koulutusta EWC -toimijoille, joten ansionmenetyksistä ja matkakuluista tulee sopia ensisijaisesti työnantajan kanssa. Mikäli työnantajasi ei maksa matkakustannuksia/ansionmenetyksiä, sinun tulee ottaa yhteyttä omaan liittoosi.

TP vastaa koulutuksen muista kustannuksista jäsenliittojensa osalta.

TP:n ulkopuolisten liittojen jäsenistä veloitamme             70 EUR/osallistuja.

Huom: Liitot eivät lähtökohtaisesti maksa osallistumiskuluja, joten poikkeuksista tulee sopia oman liiton kanssa etukäteen.

Myös asiasta kiinnostuneet työnantajan edustajat ovat tervetulleita seminaariin. Toivomme, että EWC -edustajat välittävät tämän kutsun työnantajien edustajille.

Kaikki sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 27.2. mennessäSarille sähköpostitse: sari.vaittinen@proliitto.fi. Ilmoittautuessasi mainitse konsernin nimi, oma nimesi ja liittosi/tai oletko ta:n edustaja

Heureka sijaitsee Tikkurilassa. Autoille on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Monet pitkänmatkan junat pysähtyvät Tikkurilan asemalla. Lisätietoja saat linkistä:

http://www.heureka.fi/fi/saapumisohjeet

Jos tarvitset muita lisätietoja ota yhteyttä Sariin! NÄHDÄÄN HEUREKASSA!! TERVETULOA!!


YTN EWC-koulutus 2016

 EWC =Eurooppalainen yritysneuvosto

YTN EWC-KOULUTUKSEN MATERIAALIT tästä

YTNn EWC-ryhmä järjestää syksyllä 9.11.2016 ylemmille toimihenkilöille suunnatun EWC-koulutuksen. Koulutus toteutetaan yhden päivän seminaarina Pasilassa. Koulutuksen yhteydessä arvioidaan myös tulevien YTN EWC-koulutusten tarpeita ja sisältöjä.

Huomioitavaa: YTN tarjoaa koulutuksen, tilat ja tarjoilut. Lähtökohtaisesti matka- ja majoituskulut (päivärahat) haetaan omalta työnantajalta. Asiasta voi olla yhteydessä myös omaan liittoonsa. 

Kohderyhmä: YTN EWC-edustajat ja EWC-toiminnasta kiinnostuneet yrityksissä. Myös luotot ja muut kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Ajankohta: 9.11.2016 klo 9:00 - 17:00

Paikka: Pasila, Ratavartijankatu 2A, 3 krs.

Kouluttaja: YTN EWC-ryhmä

Lisätietoja: Daniel Valtakari, daniel.valtakari@ytn.fi

YTN EWC-koulutus -ohjelma 2016.pdf 

Tästä ilmoittautumaan

Huomioikaa, että ilmoittautuminen päättyy 31.10.2016 

Teethän matkatilauksen vasta tilaisuuden vahvistusviestin saatuasi.


TP:n Yhteistoimintaryhmä järjestämä seminaari

TP:n Yhteistoimintaryhmä järjestää seminaarin torstaina 17.3.2016 Heurekan tiedekeskuksen auditoriossa klo 10.00 - 16.0010.00 - 16.00.

Tilaisuuden pääaiheena on EWC ja yritysten yhteiskuntavastuu (Corporate Social Responsibility). Kuulemme Finnwatchin ja SASK:in toiminnasta sekä Konecranesin CSR toiminnasta. Lisäksi paneudutaan siihen mitä hyötyjä EWC toiminnasta on sekä yritykselle että henkilöstölle ja miten kansainvälisiä puitesopimuksia tehdään.

Tilaisuuden tavoitteena on tuoda yhteen EWC:n piirissä toimivia henkilöitä, antaa vinkkejä EWC toimintaan sekä suoda mahdollisuus keskusteluille ja kokemuksen vaihdolle. Ohjelmaluonnos tästä liitteenä.

Tilaisuus on lain tarkoittamaa koulutusta EWC -toimijoille, joten ansionmenetyksistä ja matkakuluista tulee sopia ensisijaisesti työnantajan kanssa. Mikäli työnantajasi ei maksa matkakustannuksia/ansionmenetyksiä, sinun tulee ottaa yhteyttä omaan liittoosi. Seminaarin muista kustannuksista vastaa TP.

Myös asiasta kiinnostuneet työnantajan edustajat ovat tervetulleita seminaariin. Toivomme, että EWC -edustajat välittävät tämän kutsun työnantajien edustajille.

Kaikki sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 1.3. mennessä Sarille sähköpostitse: sari.vaittinen@proliitto.fi<mailto:sari.vaittinen@proliitto.fi>. Ilmoittautuessasi mainitse konsernin nimi, oma nimesi ja liittosi/tai oletko ta:n edustaja

Heureka sijaitsee Tikkurilassa. Autoille on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Monet pitkänmatkan junat pysähtyvät Tikkurilan asemalla. Lisätietoja saat linkistä:

http://www.heureka.fi/fi/saapumisohjeetJos tarvitset muita lisätietoja ota yhteyttä Sariin! NÄHDÄÄN HEUREKASSA!! TERVETULOA!!


Sari Vaittinen
Senior Adviser, International Affairs

Trade Union Pro
Selkämerenkuja 1 A
00180 Helsinki, FINLAND
Phone: +358 50 583 1469+358 50 583 1469
sari.vaittinen@proliitto.fi<mailto:sari.vaittinen@proliitto.fi>
www.proliitto.fi<http://www.proliitto.fi/>

Päivitetty: 07.04.2017