Vuoden 2010 yritysyhdistys tulee TeliaSonerasta

TeliaSoneran yritysyhdistys palkittiin vuoden yritysyhdistyksenä Helsingissä 29. päivänä lokakuuta. Ylemmät Toimihenkilöt YTN myöntää huomionosoituksen vuosittain.

Oma-aloitteisuus, osallistuminen, jäsenten huomioiminen ja aktiivisuus olivat ne ratkaisevat asiat, jotka oikeuttavat TeliaSoneran Ylemmät Toimihenkilöt vuoden yritysyhdistyspalkinnon saajaksi, YTN:n yritysyhdistysryhmä toteaa palkinnon perusteluissa.

Myös innostus edunvalvontaan on ollut aistittavissa palkitusta
yritysyhdistyksestä. TeliaSoneran Ylemmät Toimihenkilöt aloitti toimintansa vuonna 2005, jolloin kourallinen asiantuntijatehtävissä ja keskijohdossa toimineita ylempiä toimihenkilöitä päätti perustaa oman yhdistyksen kootakseen riveihinsä vielä silloin kovin hajallaan olevan joukon asiantuntijoita ja esimiehiä.

Sinnikkäästi ja johdonmukaisesti edennyt työ yhteiseksi hyväksi on tuottanut tulosta: tänä päivänä TeliaSoneran ylemmät toimihenkilöt ovat omaksi henkilöstöryhmäkseen profiloitunut joukko, jolla on vahva identiteetti.

Yhdistyksellä on nyt virallinen neuvotteluasema, yhtiötä koskeva
työehtosopimus ja luottamusmiesjärjestelmä.
Yritysyhdistys järjestää runsaasti tapahtumia, joissa ei keskitytä
pelkästään edunvalvonnan kysymyksiin, vaan jäsenistölle pyritään tarjoamaan myös virikkeitä ajankohtaisista ammatillisista aiheista. Näistä tapahtumista ovat päässeet osallisiksi muutkin kuin pääkaupunkiseudulla toimivat teliasoneralaiset.
Matkan varrella on nautittu esimerkiksi informatiivisista lounas- ja
aamukahvitilaisuuksista, joista YTN:n yritysyhdistykset ovat ottaneet
mallia.

TeliaSoneran yritysyhdistyksen puheenjohtaja Ainokaisa Saarisen mielestä ylempien toimihenkilöiden yritysyhdistys on ollut kaiken muun lisäksi mainio verkostoitumiskanava. Dialogia käydään myös sähköisesti. Myös työnantaja on oppinut arvostamaan yritysyhdistystämme, Saarinen sanoo.

TeliaSoneran Ylemmät Toimihenkilöt -yritysyhdistyksen puheenjohtaja
Ainokaisa Saarinen ja rahastonhoitaja Arto Kuusiaho ottivat vastaan YTN:n vuoden yritysyhdistyspalkinnon.

Päivitetty: 01.10.2013