Tipal_koulutustarjonta_2018.pdf 

Tietotekniikan palvelualan henkilöstöedustajille järjestetään runsaasti koulutusta vuoden 2018 aikana. Tiedot kursseista löytyvät yllä olevasta koulutusesitteestä. Ilmoittautuminen avautuu noin kuukautta ennen koulutusajankohtaa. Ilmoittaudu ajoissa, osa kursseista täyttyy nopeasti. Viimeinen ilmoittautumispäivä on mainittu kurssiohjelmassa. Jos johonkin koulutukseen on ilmoittautunut alle 15 henkilöä, järjestäjät varaavat oikeuden kurssin peruuttamiseen. Ilmoittautuneille tarjotaan mahdollisuutta osallistua muuna ajankohtana olevalle vastaavalle kurssille.

Koulutuskalenteri perustuu työehtosopimuksen koulutussopimukseen (liite 4) ja on kaikkien työehtosopimusosapuolten hyväksymä. Kouluttajina toimivat YTN:n ja Tietoalan toimihenkilöiden asiantuntijat sekä TJS Opintokeskuksen ja Työturvallisuuskeskuksen edustajat.

Henkilöstöedustajilla on oikeus osallistua koulutukseen työaikana, eikä siitä aiheudu henkilöstöedustajille ansionmenetystä tai kustannuksia. Koulutukseen osallistumisesta sovitaan työnantajan kanssa.

Lisätietoa henkilöstöedustajien koulutuksesta: asiamies Minna Anttonen, minna.anttonen@ytn.fi

Päivitetty: 19.12.2017