Yritysyhdistysrekisteri

YTN kerää yritysyhdistystoimijoiden tiedot henkilöstöedustajarekisterissä olevaan yritysyhdistysrekisteriin. Rekisterissä on puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin ja taloudenhoitajan yhteystiedot. Myös yritysyhdistyksen hallituksen jäsen voi ilmoittaa tietonsa rekisteriin.

Jokaisen yry-toimijan tulee itse tarkistaa ja tarvittaessa päivittää omat yhteystietonsa järjestelmään. Ohjeet tietojen päivittämiseen:

Yritysyhdistyksen UUSIEN toimijoiden tietojen ilmoittaminen

Huom: Käytäthän selaimena Mozilla Firefox tai IE:tä

Pääset ilmoittamaan tietosi yritysyhdistysrekisteriin yllä olevasta kuvalinkistä. Lomakkeeseen täytetään yry-toimijan ja työpaikan yhteystietoja. Lomake täytetään ja lähetetään suojatun yhteyden kautta. Ongelmatilanteissa saat ohjeistusta Jaana Sääksbergiltä, jaana.saaksberg(a)ytn.fi.

Yritysyhdistyksen toimijoiden tietojen päivittäminen

Huom: Käytäthän selaimena Mozilla Firefox tai IE:tä

Jos tietosi ovat muuttuneet, tilaa sähköpostiisi päivityslinkki yllä olevasta kuvalinkistä. Linkki on voimassa 24 tuntia. Tuona aikana voit täyttää päivityslomakkeen ja lähettää sen YTN:lle. Lomake täytetään ja lähetetään suojatussa yhteydessä. Ongelmatilanteissa saat ohjeistusta Jaana Sääksbergiltä, jaana.saaksberg(a)ytn.fi.

Päivitetty: 11.05.2017