Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

18.05.2009 Elintarvikealan taustaryhmän pj palkittiin

Jäsentiedote 18.5.2009

Yksityistoimialojen Insinöörit ry YIL on myöntänyt ylempien toimihenkilöiden työmarkkinateosta Vääntö -palkinnon insinööri Kari Piispaselle. Palkintoa myöntäessään YIL korosti Piispasen osuutta elintarvikealan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimustoiminnan avaamisessa vuonna 2008. Perusteluinaan YIL toteaa seuraavaa:

Vuonna 2008 saatiin neuvoteltua Perussopimus ja kaikkia elintarviketyöantajia sitova Palkkapöytäkirja sopimuskaudelle 2008-2009. Piispanen on ollut keskeinen vaikuttaja sopimusoikeuden saamisessa oltuaan taustaryhmän puheenjohtaja. YTN:n elintarvikealan taustaryhmässä hän on vaikuttanut noin kymmenen vuotta ja puheenjohtajaksi hänet valittiin vuonna 2006. Karia on henkilönä kuvattu sanoilla suora, oikeudenmukainen sekä päämäärätietoinen ja nämä ominaisuudet näkyivät hänen toimissaan neuvotteluprosessin aikana. Toiminnallaan hän on saavuttanut myös työnantajien luottamuksen rehtinä neuvottelijana.

Kari Piispanen on Atrian ylemmät toimihenkilöt ry:n perustajajäsen ja aktiivi vuodesta 1998. Hän on YTN:läisen Uuden Insinööriliiton jäsen. Vääntö-palkinto myönnetään työmarkkinateosta, joka toimii hyvänä esimerkkinä ylempien toimihenkilöiden edunvalvonnassa. Palkinnolla kunnioitetaan hyviä suorituksia ja itsensä peliin laittamista sekä tuloksekasta edunvalvontatoimintaa.

Vääntö-palkinnon arvo on yhteensä 1000 euroa. Palkinto myönnetään nyt viidettä kertaa. Palkinto jaettiin Uuden Insinööriliiton UIL:n edustajakokouksen yhteydessä Tampereella 16.5.


Ajankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

20.06.2018 YTN-data 2017 - elintarvikealan keskeisiä tutkimustuloksia

YTN-data 2017 -aineiston valossa liittojen työmarkkinatutkimuksiin syksyllä 2017 elintarvikealalta vastanneiden mediaani ... Lue lisää

Ajankohtaisten arkisto