Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

24.06.2009 Fazerin ylemmät toimihenkilöt järjestäytyivät

Jäsentiedote 24.6.2009

Eilen 23.6.2009 allekirjoitettiin Fazerin tuotantolaitoksilla Vantaalla elintarvikealalle uusi YTN yritysyhdistyssopimus. Sopimuksen tarkoituksena on vahvistaa YTN:n ja Fazerin Ylemmät Toimihenkilöt ry:n välistä yhteistoimintaa. Tavoitteena on alan ja yrityksen ylempien toimihenkilöiden edunvalvonnan tehostaminen ja ylempien toimihenkilöiden kattava järjestäytyminen sekä yritysyhdistykseen että YTN:n jäsenliittoihin.

Yritysyhdistyssopimus sisältää mm. edunvalvontaan, yritysyhdistysten yhteistoimintaan, taustaryhmätoimintaan ja tiedotukseen liittyviä asiakokonaisuuksia.

Fazerin Ylemmät Toimihenkilöt ry on uusi tulokas YTN:n yritysyhdistyskenttään ja siihen on järjestäytynyt noin 100 ylempää toimihenkilöä.

YTN on nimennyt käytännön yhteistyön hoitamista varten yritysyhdistykselle yhteistyöasiamiehen, ns. "kummiasiamiehen". Sopimuksen allekirjoituksen hetkellä yhteistyöasiamiehenä toimii Eero Seppälä YTN:stä.


Ajankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

20.06.2018 YTN-data 2017 - elintarvikealan keskeisiä tutkimustuloksia

YTN-data 2017 -aineiston valossa liittojen työmarkkinatutkimuksiin syksyllä 2017 elintarvikealalta vastanneiden mediaani ... Lue lisää

Ajankohtaisten arkisto