Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

26.04.2010 Taustaryhmä kokoontuu 28.4.

Jäsentiedote 26.4.2010, muutettu 27.4. ETL:n työsulun osalta

Työnantajaliitto ETL on neuvotellut YTN:n kanssa viime viikolla. Elintarvikealan taustaryhmä kokoontuu käsittelemään työnantajaliiton jättämää tarjousta sekä käsittelemään ylempien toimihenkilöiden tilannetta ja tavoitteita. Ylempien toimihenkilöiden sopimustilanteesta tiedotetaan myöhemmin.

SEL:n toteutuneet työtaistelut ja uusi työtaistelu-uhka

SEL työtaistelu 21.4.-23.4. toteutui. Työtaistelu koski 57 tuotantoyksikköä ja yhteensä 9 300 työntekijää. SEL on ilmoittanut seuraavasta työtaistelu-uhasta, joka ajoittuu 5.5.-10.5. väliselle ajalle ja on laajempi kuin aiemmat työtaistelut. SEL on tänään hylännyt valtakunnansovittelijan sovintoesityksen.

Mitä ETL:n julistama työsulku tarkoittaa?

Työsulku on työnantajaliiton työtaistelutoimenpide. ETL on julistanut SEL:in jäseniä koskevan työsulun 26.-27.4.2010 väliselle ajalle. Työsulku ei koske mm. siipikarja-, virvoitusjuoma- ja meijerialoja. Työsulku ei koske YTN:n jäseniä olivatpa he töissä ylempinä toimihenkilöinä, toimihenkilöinä tai työntekijäasemassa. Kaikki YTN-liittojen jäsenet ilmoittautuvat sulun aikana normaalisti töihin ja ovat oikeutettuja saamaan normaalin palkkansa.


Ajankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.


Ajankohtaisten arkisto