Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

19.12.2017 YTN energia-alalla neuvottelut käynnistyvät alkuvuodesta

Ylemmät toimihenkilöt YTN:n energia-alan työehtosopimus päättyy ensi tammikuun viimeisenä päivänä. YTN ja Energiateollisuus ET ovat sopineet ensimmäisen neuvotteluajan loppiaisviikolle. Silloin sovitaan lisää aikoja, jolloin uutta sopimusta aletaan tehdä.

Energiateollisuuden neuvottelutoimintaa koordinoi energiayhtiöiden ylempien toimihenkilöiden luottamusmiehistä koostuva taustaryhmä. Taustaryhmässä on edustettuna sekä alan suurimmat Suomessa toimivat yritykset että pk-yritykset.

Taustaryhmä on hionut neuvottelutavoitteita pitkin syksyä kokouksissaan. Alan syksyn luottamusmiesseminaarissa käsiteltiin tavoitteita. Samoin samassa yhteydessä järjestetyssä, seminaarissa kaikkien henkilöstöryhmien luottamusmiehet paneutuivat tuleviin neuvotteluihin.

Muut henkilöstöryhmät ovat aloittaneet neuvottelut joulukuussa. Sähköliitto käy neuvottelut Palvelualojen työnantajat Paltan ja ET:n kanssa; neuvotteluaikoja on sovittu pitkälle tammikuuhun saakka. Myös toimihenkilöillä eli Ammattiliitto Prolla ja Suomen Konepäällystöliitolla on sovittuja aikoja ET:n kanssa.

- Teemme tiivistä yhteistyötä muiden liittojen kanssa neuvotteluiden kuluessa, sanoo alan vastuullinen asiamies Jouko Malinen.


Ajankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

19.01.2018 Energia-alan neuvottelut etenivät

Neuvottelut energia-alan ylempien toimihenkilöiden uudesta työehtosopimuksesta jatkuivat tällä viikolla. Alan vastuullis ... Lue lisää

09.01.2018 Energia-alan neuvottelut alkoivat

Energia-alan ylempien toimihenkilöiden neuvottelut uudesta työehtosopimuksesta ovat käynnistyneet. Neuvotteluosapuolina ... Lue lisää

27.03.2017 PVO-Lämpövoima aloittaa yt-neuvottelut

Pohjolan Voiman tytäryhtiön PVO-Lämpövoima aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Kyse on Porin T ... Lue lisää

Ajankohtaisten arkisto