Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

07.12.2017 Uusi työkalu työturvallisuuteen

Työturvallisuuskeskuksen kemianteollisuuden työalatoimikunta on julkaissut Työsuojeluosaajaksi oppilaitoksessa -työkalun ammatillisille oppilaitoksille. Työkalun avulla oppilaitoksessa voidaan arvioida kulttuuria, johtamista, toimintatapoja, resursseja, osaamista ja työkaluja, jotka vaikuttavat valmistuvien ammattilaisten työsuojeluasenteisiin ja -taitoihin.

Maksuton itsearviointityökalu on tarkoitettu ammatillisille oppilaitoksille. Työkalun avulla voidaan arvioida oppilaitoksen toimintaa ja sen vaikutusta opiskelijoiden turvallisuusasenteisiin ja turvallisuusosaamiseen.

Työkalu sopii kaikille aloille

Arviointityökalu kehitettiin sen vuoksi, että monilla teollisuuden alojen työpaikoilla ovat havaittu, että oppilaitoksista valmistuvien opiskelijoiden turvallisuuteen liittyvissä asenteissa ja osaamisessa on ollut puutteita. Työturvallisuuskeskuksessa päätettiinkin toteuttaa hanke, jonka tuloksena syntyisi helppokäyttöinen itsearviointityökalu ammatillisille oppilaitoksille.

Keskeiseksi lähtökohdaksi valmistuvien opiskelijoiden turvallisuusasenteiden ja -osaamisen kehittämisessä nähtiin oppilaitosten omaehtoinen toiminnan arviointi ja kehittäminen. Työkalu sopii kaikille aloille.

Lue lisää työturvallisuuskeskuksen sivuiltaAjankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

07.12.2017 Uusi työkalu työturvallisuuteen

Työturvallisuuskeskuksen kemianteollisuuden työalatoimikunta on julkaissut Työsuojeluosaajaksi oppilaitoksessa -työkalun ... Lue lisää

30.11.2017 Kemian alan työehtosopimus on uudistettu

Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry ja työnantajia edustava Kemianteollisuus ry uudistivat 28.11.2017 Kemianteollisuuden ylempi ... Lue lisää

Ajankohtaisten arkisto