Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

07.09.2015 Fennovoima rekrytoi kymmenittäin uusia osaajia loppuvuoden aikana

Fennovoima ilmoittaa rekrytoivansa syksyn aikana kaksikymmentä uutta työntekijää, etupäässä teknisen alan ammattilaisia. Ennen vuoden vaihdetta yhtiössä avautuu vielä 50-60 avointa työtehtävää.

Yhtiö kertoo tiedotteessaan rekrytoivansa erityisesti voimalaitos- ja turbiiniosaajia, sähkö- ja automaatiopuolen ammattilaisia sekä ydin-, rakenne- ja konetekniikan osaajia. Edellä mainittujen yhtiö rekrytoi jonkin verran myös muun muassa hallinnon, viestinnän ja turvallisuuspuolen osaajia.

Tämän vuoden aikana Fennovoimassa on aloittanut yli sata uutta asiantuntijaa. Kaikkiaan talossa on nyt henkilöstöä noin 250.

Tämän ja parin seuraavan vuoden aikana rekrytoitavat uudet fennovoimalaiset sijoittuvat pääosin pääkaupunkiseudulle. Pyhäjoella sijaitsevalle laitospaikalle siirtyy pikkuhiljaa enemmän työntekijöitä, kun rakentamisvaihe lähenee.

Parhaillaan laitospaikalla tehdään mittavia infrastruktuuri- ja valmistelevia töitä sekä aloitetaan tuki- ja palvelurakennusten rakentaminen. Varsinaisen ydinvoimalan rakennustyöt alkavat vuonna 2018. Enimmillään ydinvoimalaa rakentaa noin 4000 henkilöä.Ajankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

27.03.2017 PVO-Lämpövoima aloittaa yt-neuvottelut

Pohjolan Voiman tytäryhtiön PVO-Lämpövoima aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Kyse on Porin T ... Lue lisää

Ajankohtaisten arkisto