Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

14.02.2014 Taustaryhmätyö käynnistyi jälleen

Tietotekniikan palvelualan taustaryhmä aloitti uuden kaksivuotiskautensa järjestäytymiskokouksessaan 12.2. Taustaryhmä on asiantuntijaryhmä, joka seuraa alan taloudellista ja edunvalvonnallista tilannetta, valmistelee sopimustavoitteita ja evästää neuvottelijoita, kehittää alan järjestäytymistä sekä suunnittelee ja toteuttaa tiedotusta ja koulutusta. Puheenjohtajana jatkaa Kim Englund (F-Secure), joka on johtanut puhetta ryhmässä jo kaksi edellistäkin kautta. Varapuheenjohtajaksi valittiin Mikael Montonen Affectolta.

Englund on tyytyväinen menneeseen vuoteen, mutta laakereille ei voi jäädä lepäämään, vaikka työehtosopimus onkin kiinni ainakin syksyyn 2015. "Työehtosopimusneuvottelut saatiin viime syksynä hyvin maaliin, joten nyt voidaan siirtää paukkuja neuvottelutoiminnasta aivan perusasioihin. Tänä vuonna kiinnitämme erityisesti huomiota järjestäytymättömien tavoittamiseen, jotta alan kehno järjestäytymisaste saataisiin paremmalle tolalle. Lisäksi tulemme kehittämään alakohtaista viestintää jäsenille sekä henkilöstöedustajille."

Taustaryhmässä on 14 jäsentä, jotka toimivat henkilöstöedustajana omalla työpaikallaan. He tulevat erikokoisista yrityksistä ympäri Suomen. Luottamushenkilöiden lisäksi taustaryhmässä toimii eri YTN-liittojen toimihenkilöitä huolehtimassa alan käytännön toiminnasta, kuten neuvottelutoiminnasta, koulutusten järjestämisestä, luottamusmiesneuvonnasta ja viestinnästä. Taustaryhmän jäsenet ja yhteystiedot löytyvät täältä.


Ajankohtaisten arkisto

Ajankohtaista

Ei ajankohtaisia uutisia tällä hetkellä.


Ajankohtaisten arkisto